En enkel väg till nyttiga vanor

Att abonnera på kosttillskott är både bekvämt och praktiskt.

Hur det fungerar

sea

STEG 1

Vad behöver du för tillskott?

Kosttillskott är precis vad det låter som – ett tillskott av ett visst ämne. Ofta rör det sig om vitaminer, mineraler, fettsyror, aminosyror, mjölksyrabakterier eller örtextrakt. Allt från vårt immunsystem till vår hjärna påverkas av vad vi äter och hur kroppen tar upp näring, men vad just du saknar och vad du behöver få i dig mer av är mycket individuellt. Därför skapar vi produkter som är så effektiva för din kropp som möjligt. Vi väljer ingredienser baserat på vetenskap. Sedan använder vi de former av varje näringsämne som är lättast för kroppen att smälta och absorbera.

Effekten av nya vanor syns inte omedelbart, därför har vi paketerat våra kosttillskott i en abonnemangsform för att du enkelt ska kunna tillgodogöra dig förändring över tid. Som första steg väljer du produkter som passar bäst in på vad du vill uppnå.

STEG 2

Börja ditt abonnemang

Det bästa är att tillföra kroppen en lika stor dos av kosttillskott, varje dag, utan avbrott. Våra abonnemang är anpassade så att du aldrig blir utan, eller bygger onödiga lager av kosttillskott.

Vi tycker det ska vara bekvämt och smidigt att ta kosttillskott. Därför levereras dina vitaminer och mineraler regelbundet direkt hem i din brevlåda.

STEG 3

Ändra, ångra eller pausa när du vill

Du kan när som helst ändra vilka kosttillskott du abonnerar på, pausa eller avsluta ditt abonnemang. Ingen bidningstid, inget köpåtagande.

På sidan Mitt abonnemang gör du enkelt dina personliga val, eller så kontaktar du vår kundservice som hjälper dig att skräddarsy din användning av Grace kosttillskott.

STEG 4

Är ni fler som behöver kosttillskott?

När man upptäcker att något är bra för en själv, vill man ofta ge samma sak till de man har nära. Med våra abonnemang så är det enkelt att anpassa så att kosttillskotten räcker till samtliga av hushållets medlemmar.

Bekvämt och riskfritt

Löpande leverans direkt hem
Kosttillskotten levereras bekvämt direkt i din brevlåda.

Pausa eller ändra intervall
Du kan när du vill pausa ditt abonnemang eller ändra hur ofta du får leveranser.

Ingen bindningstid
Vi tillämpar ingen bindningstid eller köpåtagande. Avsluta abonnemanget när du vill.

14 dagar ångerrätt
Skulle du ångra dig så tillämpar vi självklart 14 dagars ångerrätt från beställningsdatumet.