Vita-C Plus – boosta ditt
immunförsvar!

Vita-C Plus en boost för immunförsvaret!

Prova nya Vita-C Plus – Megadoserat C-vitamin med bioflavonoider och nyponrosextrakt hjälper i försvaret mot virusinfektioner och fria radikaler.

Vitamin C bevisad effekt mot virusinfektioner

Minska den oxidativa stressen med en megados antioxidanter

En dos motsvarar C-vitamin från 26 stora apelsiner!

Hjälp till immunförsvaret i kampen mot virusinfektioner

Kroppen kan inte själv bilda c-vitamin, utan vi behöver tillföra det på olika sätt, antingen via föda eller via kosttillskott. Det är viktigt att du får i dig tillräckligt med C-vitamin eftersom det bidrar till hur ditt immunförsvar fungerar. Tränar du eller utsätter dig för ansträngningar utöver det vanliga så behöver du få i din ännu mer C-vitamin för att bibehålla effekten på ditt immunförsvar.


Vita-C Plus innehåller en hög dos C-vitamin. Den rekommenderade dagliga dosen av Vita-C Plus (två kapslar) innehåller C-vitamin motsvarande minst 26 stora apelsiner, eller 2000 mg. Ett perfekt sätt att hjälpa ditt immunförsvar i sin kamp mot infektionssjukdomar.

Hög biotillgänglighet i Vita-C Plus

Biotillgänglighet (Biologisk tillgänglighet) är ett begrepp som visar hur stor del av ett tillskott som når blodet i kroppen. Låg biotillgänglighet kan till exempel bero på att ämnet har svårt att absorberas i tarmen på grund av hög vattenlöslighet, eller att det bryts ned när blodet från tarmarna går genom levern, innan det når resten av blodbanan.


Vi på Grace Wellness har alltid som mål att maximera biotillgängligheten och vi gör det främst på två sätt: vi använder alltid certifierade ingredienser av hög kvalitet och adderar hjälpämnen för att hjälpa kroppen tillgodogöra sig de aktiva substanserna. I Vita-C Plus utgör bioflavonoider och nyponrosextrakt sådana hjälpämnen.

Bra för immunsystemets funktion

Bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion, även under och efter intensiv fysisk träning.

Återbildar och förbättrar upptag

Bidrar till att återbilda den reducerade formen av vitamin E och ökar järnupptaget som förbättrar syresättning och motverkar trötthet.

Boostar uppbyggnad

Bidrar till nervsystemets normala funktion och till psykologisk funktion.

Gynnar normal kollagenbildning

Kollagen har betydelse för kroppens blodkärl, benstomme, brosk, hud, tandkött och tänder.

Skydda stressade celler

Oxidativ stress kallas den biokemiska process där reaktiva syreföreningar, så kallade fria radikaler, skadar celler och organ. Bland annat anses åldrande delvis vara orsakat av den. Många sjukdomstillstånd anses även vara orsakade av en ökad oxidativ stress, bland annat hjärt- och kärlsjukdomar samt cancer.


Det är därför C-vitaminet är din vän. C-vitamin är en kraftfull antioxidant och kan som sådan bryta de skadliga kedjereaktionerna, som de fria radikalerna kan sätta igång. Vita-C Plus är därför med sin höga dos av C-vitamin ett utmärkt sätt att stressa av dina celler.

Bioflavonoider och nyponrosextrakt

Bioflavonoiderna förstärker effekten av C-vitaminet och nyponrosextraktet. Bioflavonoiderna ökar upptaget av C-vitamin hos lever, njurar och binjurar. De är dessutom, precis som nyponrosextrakt, antiinflammatoriska antioxidanter och medverkar till resistens mot inflammation. Bioflavonoiderna är utvunna ur citrusfrukter.Kollagen – stadga för din kropp

Vitamin C bidrar till bildandet av kollagen i din kropp och gynnar på så sätt funktionen hos så väl ditt skelett, blodkärl, hud, tänder och tandkött, som alla är beroende av kollagenet för att fylla sina roller. Kollagenet gör dock mer än så. Det ökar även ditt upptag av järn, vilket bland annat förbättrar din syresättning och motverkar trötthet.Vitakeep – nu med kraft från havets djup!
Läs mer