Vitaboost håller energin
på topp, hela dagen!

Vitaboost håller energin på topp, hela dagen!

Prova Vitaboost – sprängfylld med vitaminer, mineraler, ginseng och superantioxidanten Astaxantin. Vitaboost håller energin på topp, hela dagen!

Ger förhöjd energinivå som räcker hela dagen

Bidrar till immunsystemets och hjärtats normala funktion

Bidrar till smidiga muskler och leder

Vitaboosta dagen och morgondagen!

Vitaboost är vårt nya kosttillskott. Vitaboost är en multivitamin med kraftfullt antioxidantskydd med innehåll av ginseng som motverkar trötthet och ger dig mer energi. Det breda spektrumet av vitaminer, mineraler och antioxidanter stödjer ditt hjärta och immunsystem, ökar energin och gör dig rörligare. Vitaboost bidrar även till god munhygien genom sitt innehåll av kalcium och magnesium. Vitaboost levereras som vegetabiliska kapslar – perfekt för dig som vill undvika gelatin och samtidigt boosta såväl dag som morgondag.

Dokumenterad effekt. två kapslar räcker, året om!

De aktiva ämnena i Vitaboost är många, av god kvalitet och i väl balanserade doser, vilket gör det lätt för kroppen att ta upp och tillgodogöra sig dem. Tillsammans bidrar ämnena till att hålla dig frisk och skydda kroppens celler mot angrepp från fria radikaler.


Rekommenderat intag av Vitaboost är två kapslar dagligen i samband med en måltid. Du kan ta båda två samtidigt på morgonen, men att ta en kapsel på morgonen och en vid middagen innebär ett bättre utnyttjande av vitaminerna och mineralerna i kroppen.

Ger förhöjd energinivå som räcker hela dagen

Ginseng, magnesium och vitaminerna B3, B6, B12 samt antioxidanterna vitamin C och B2 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Bidrar till immunsystemets och hjärtats funktion

Antioxidanterna koppar och vitamin A, C, samt vitamin D, B3, B6, B12 bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B1 bidrar till normal hjärtfunktion.

Bidrar till smidiga muskler och leder

Vitamin D, kalcium, kalium, magnesium bidrar till normal muskelfunktion.

Kunder berättar

Peter Hjort

"Jag arbetar relativt mycket och har ett aktivt familje- och vänskapsliv. Med nya Vitaboost håller jag mig hälsosammare och mer energirik, speciellt under den mörkare tiden på året."


Ingrid Svärd

"Jag tar tillskott av antioxidanter varje dag och känner mig mer vital och rörlig. Min bedömning är att min goda hälsa beror på att jag kontinuerligt tar Vitaboost."

Vitaboost bidrar till ökad energi och normalt immunsystem

Vitaboost ger ökad energi genom sin sammansättning av ginseng tillsammans med antioxidanterna C-vitamin, A-vitamin, koppar, selen och zink samt vitaminerna B-6, B-12 och D-3. Vitaboost innehåller även Astaxantin som enligt studier har 6000 gånger så antioxidativ effekt som C-vitamin.


Astaxantin har flera positiva effekter i kroppen vid olika typer av symptom. Vid inflammation har astaxantin bland annat visat att mängden av flera immunceller ökar och att infektionsmarkören C-reaktivt protein (CRP) minskar i mängd.

Vitaminer och mineraler för kroppens fysiologiska balans

Parallellt med sin antioxidativa förmåga har vitaminerna och mineralerna i Vitaboost också sin normala fysiologiska funktion i kroppen. Vitaminer och mineraler är essentiella näringsämnen, som kroppen hela tiden behöver ett tillskott av för att fungera normal. Ibland slarvar vi med kosten och då kan vi få i oss för lite vitaminer och mineraler. I ett sånt läge är Vitaboost ett komplement. Om vi utsätter vår kropp för stora ansträngningar ifråga om miljö eller hårt kroppsarbete, genom till exempel motion eller idrott, ökar också behovet av såväl vitaminer som mineraler.

Vita-C Plus en boost för immunförsvaret!
Läs mer